GYORS kiszállás
Pest megyében

Ingyen felmérés
Profi szakemberekkel

INGYEN árajánlat
Rövid határidővel

Fém galériák készítése és helyszíni szerelése az ország egész területén

A galéria kitűnő lehetőség arra, hogy megnövelje az élhető lakteret, valamint háza, vagy lakása négyzetméterét is. De nemcsak kényelmi funkciókat lát el, hanem felértékeli az ingatlan árát is.
Tipikus eset galéria készítéshez, amikor gyermek érkezése miatt új helység kell, pl. egy háló vagy alvó rész. Így nem kell nagyobb lakás után néznie. Másik gyakori eset, amikor ingatlan befektetők készíttetnek fém galériát airbnb-s lakásokhoz, így több embernek tudják kiadni.

100%-ban figyelembe vesszük az igényét, majd hozzátesszük a szakértelmünk és új színt viszünk Ön és családja életébe.

Természetesen a felvezető lépcsőt és a hozzá tartozó korlát kivitelezését is vállaljuk, így teljes kivitelezést vállalunk.
Nagyon szép dizájn lépcső és korlát referenciáink vannak. Kérem tekintse meg őket ide kattintva.

galéria lakásokba, házakba

Fém galéria készítés – amit vállalunk

Magánszemélyeknek – lakásokba és házakba – fém galéria
Cégeknek, intézményeknek és ipari létesítményeknekacél galéria

 Ingyen felmérés és helyi tanácsadás
 Ingyen árajánlat adás, akár 2 munkanapon belül is
 Hatékony, pontos és határidőre elkészülő galéria

Kiszállási díjak: Budapesten 5.000 Ft. Pest megyében 10.000 Ft. Pest megyén kívül egyeztetés kérdése. A kiszállási költséget jóváírjuk a végösszegből.

 Galéria készítés magánszemélyeknek – fém, vas galéria

Házakba, lakásokba, átlagos méretű galériákat 3-4 munkanap alatt készítünk, lépcsővel együtt. Mivel sok szerkezeti elemet műhelyünkben gyártunk le, így nem a helyszínen történik a galéria teljes hegesztése. A fém galéria készítés pontos, precíz munkát igényel, ezért ne bízza kontárokra.

Tapasztalataink szerint sokan beígérik a legolcsóbb árakat. Ebben az esetben 2 lehetőség létezik. Vagy csökkentik az anyag átmérőjét (Hol a biztonság?), ezáltal spórolnak, vagy a munka közben „véletlenül” keletkeznek többletköltségek.

A fém galéria készítés felelősségteljes munka

Profi, több száz fém galériát kivitelező szakembereink révén garantáljuk, hogy a legszűkebb keresztmetszetű, de 100%-ig biztonságos galériát varázsolunk otthonába.

Feszített galériáink tökéletesen stabilak. Ez egy különleges eljárásnak köszönhető. Nem vésünk, nem verjük szét a falat, nem alkalmazunk tartó oszlopokat. Az önfeszítő galéria készítés technológiáját évek óta alkalmazzuk az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, ámbár ez a módszer nem használható minden esetben.

Fém galéria készítés cégeknek, intézményeknek és ipari létesítményeknek – acél galéria

A kivitelezett ipari és nagyobb teherbírású galériák eltérnek szerkezeti kialakításban és anyagukban is az általunk lakásokba épített fém galériáktól. Zártszelvény helyett I és U gerendákat alkalmazunk valamint acélt. Ezáltal tudjuk garantálni a kiváló minőséget.

Ha a helység belmérete engedi, akkor praktikus galériát készíteni vendéglátó egységekbe is, erre számtalan példa létezik, hiszen a budapesti nagy belmagasságú helységeket a tulajdonos begalériáztatja. Számos étterembe és kávézóban is alakítottunk már ki gyönyörű galériát, amelyeket megtekinthet a munkáink között.

Volt rá példa, hogy egy intézményben szinte megdupláztuk a csarnok alapterületét egy acélszerkezetű galéria födémmel, vagy akár egy hideg raktárban alakítottunk ki galéria és iroda helységet is.

Azokban az esetekben, amikor nagyobb beruházású galéria szerkezetek épülnek, jól bevált, szakmájukhoz maximálisan értő alvállalkozókkal is együtt dolgozunk.

Munkavégzés menete:

  1. Hívjon fel bennünket (+36-70/670-6234), vagy kérjen visszahívást ide kattintva
  2. Ügyfélszolgálatunk felveszi az adatokat, és továbbítja a felmérős szakemberünknek.
  3. Aki 2 órán belül vissza is hívja és megbeszélnek egy időpontot, amikor kimegyünk és felmérjük a munkát (Pest megyében ingyenes kiszállás, Pest megyén kívül a kiszállás díját levonjuk a munkadíjból).
  4. A helyszínen igénybeveheti kollégánk szaktudását és tanácsait is, így könnyeben rálát a profi megvalósításra.
  5. Akár 2 munkanapon belül is árajánlatot adunk – ingyen, amely tartalmazza az agyag és munkadíjat is külön.
  6. Amennyiben elfogadja, műhelyünkben legyártjuk a szerkezeti elemeket (vagy ha a helyszín engedi, akkor ott hegesztjük össze), előkészülünk.
  7. Az előre egyeztetett időpontban pontosan megjelenünk és betartva a határidőt, megépítjük vagy összeszereljük Önnek a fém galériát.
  8. Átadjuk a kész és igényes munkát, amely nem tartalmaz rejtett költségeket. Nem hagyunk koszt és rendetlenséget magunk után.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk fém- és acél galériák kivitelezésére.

Nézze meg eddigi fém galéria munkáink

Keressen bennünket galéria készítés igény esetén is

Acél- és fém galériák teljes körű kivitelezését is vállaljuk, akár magán, akár céges, akár ipari célú felhasználásra.

Nálunk nincsenek rejtett költségek.

Megfizethető árakkal és kiváló szakemberekkel dolgozunk. Állunk rendelkezésére.

0%
Garancia galéria munkáinkra
0+ ÉV
Szakmai tapasztalat
0+
Elvégzett megbízás

Kérjen visszahívást fém galéria készítés esetén

Adja meg telefonszámát, 4 munkaórán belül visszahívjuk