5 ÉV Garancia
Minden korlát munkánkra

Pontos határidő
Precíz kivitelezés

Rejtett költségektől
Mentes

Rozsdamentes korlát

rozsdamentes acélkorlát
Manapság egyre divatosabb a rozsdamentes korlát készítése. Nemcsak azért, mert nem kell félni, hogy előbb-utóbb rozsdás lesz a korlát felület, hanem mert nem igényel nagy utómunkálatokat.
Idő elteltével a festett korlátokról lepereg a festék. A rozsdamentes korlátoknál ettől nem kell félni. Nem kell csiszolni, festeni, mivel az anyagából adódóan rozsdamentes.
Utógondozása nagyon minimális. Évente egyszer kell áttörölni egy speciális inoxos tisztítószerrel, de használhatunk sima ablaktörlő folyadékot is.

Rozsdamentes korlát előnyei

  • Nem szükséges csiszolni
  • Nem kell védőréteget felkenni rá
  • Nincs szükség festésre
  • Utókezelése a legminimálisabb
  • Szinte korlátlan ideig megőrzi állapotát

Rozsdamentes korlát készítés garanciával, keressen bennünket.

Üvegkorlát (oszlopos,pontfogásos)

üvegkorlát
Azoknál a helyeknél, ahol fontos az esztétikus és modern kinézet, gyakran üvegkorlátot alkalmaznak. Pl. bevásárló központok, ügyfélszolgálati irodák, stb.

Az üvegkorlát lehet oszlopos vagy pontfogásos. Az oszlopos üvegkorlátnál két oszlop közé rögzítik fel az üvegtáblát és üvegfogóval fogatják meg. Létezik oszlop nélküli üvegkorlát is. Ebben az esetben pontmegfogásokkal rögzítik az üvegeket egymáshoz.

Az üveg kizárólag ragasztott biztonsági üveg lehet.

Felülete lehet savmaratott vagy átlátszó, matt, vagy bármilyen színezett üveg.
Az üvegkorlátok kialakításainak csak a képzelet szab határt, kivitelezhetőek teljesen egyedi korlátszerkezetek.

Korlát készítés határidőre, keressen bennünket.

Sodronyos korlát

sodronyos korlát
A sodronyos korlátot egyre több megrendelő kéri rendkívül stílusos kinézete miatt. Azoknál az épületeknél, ahol fontos a modern dizájn, szeretettel alkalmazzák, akár térelválasztóként is.

Mire kell figyelni a kivitelezésnél?
Az időjárásnak kitett korlát kizárólag rozsdamentes acél sodronnyal készüljön. Beltérbe is ezt ajánljuk, mivel így később nem szükséges lekezelni.

A korlát oszlopai készülhetnek zártszelvénnyel, vagy csővel, funkcionalitástól és stílustól függően.
Ne spóroljon az anyagokon, mert később sokkal többe fog kerülni.

Nagyon ajánljuk, hogy a sordony és a sodronyt feszítő rendszer is első osztályú legyen. Így elkerülheti az idő előtti kiszálasodást, valamint a sodrony tapintása is sokkal kellemesebb, nem okoz esetleges kéz sérülést.

A sodronyos korlát lehet víszintes és függőleges kialakítású.

Sodronyos korlát készítés garanciával, rövid várakozási idővel.

Vízszintes és függőleges tagolású pálcás korlát

pálcás korlát
Ez a családi házaknál leggyakrabban használatos, hagyományos megjelenésű korlát.
A korlátelemek szilárd, merev anyagokból épülnek fel, mint pl. a fa vagy az acél. Ezek a korlátok sokkal masszívabbak, erősebbek modernebb, dizájnosabb társaiknál.

Szeretettel alkalmazzák családi házaknál, mivel könnyen belesimul az adott környezetbe és időtálló. Acél korlátot alkalmazva elegánsabbá tehetjük, minimál stílust kölcsönözve az épületnek.

Gyerekbarát korlát
Vízszintes tagolású korlátot nem ajánlunk kisgyermekes családoknál, mivel könnyen fel tud mászni rá a gyermek, ebben az esetben balesetveszély állhat fenn. Ilyenkor a függőleges tagolású változatot részesítjük előnyben. Nem kell tartani a fej beszorulásától sem, mivel a függőleges elemek maximális távolsága 12 cm.

Üvegbetétes (kilátásbarát) korlát

üvegbetétes korlát
Üvegbetétes korlátot szoktak alkalmazni olyan helyeken, ahol fontos a kilátás. Az üvegbetétes acélkorlátok 2 fő eleme az ellenálló rozsdamentes acél és biztonsági üveg. Az üveglapokat gumiágyakba ágyazva rögzítik a tartóelemhez, így nem lép közvetlen kapcsolatba az acéllal és nincs törés.

A rendkívül szívós edzett biztonsági üveg rendeltetésszerű használata során nem törik, valamint lekerített élekkel nem rendelkezik.

Az acélszerkezet időtállóvá teszi, tisztítása egyszerű és könnyű.

Modern kinézete miatt olyan helyeken alkalmazzák, ahol ez fontos szempont. A legjobb kilátást üvegbetétes korláttal lehet elérni

Acélháló betétes korlát

acélhálós korlát
Egyszerű biztonság
Az acélhálós korlátok strapabíróak, rendkívül ellenállóak, olyan helyekre ajánljuk, ahol extra biztonságra van szükség, hiszen a háló sokoldalú védelmet biztosít. Az acélhálós korlátok jellegükből adódóan csak egyenes kivitelben készülnek. Cégünk vállalja acélhálós korlát készítését. Keressen fel bennünket.

Kültéri korlát

kültéri korlát
A kültéri korlátok legfontosabb tulajdonsága az időtállóság. Emellett ma már elengedhetetlen, hogy passzoljon az épület stílusához. Ezen elvárásoknak a mai technológiákkal már nem nehéz megfelelni.

Vízállóság
A rozsdamentes acélból készült korlátok önmagukban is vízállóak, nem rozsdásodnak. Amennyiben vas szerkezetű kültéri korláttal rendelkezünk, gondoskodni kell a felületkezelésről. Ez igaz a fa anyagokra is.

Speciális esetekben, ahol ez szükséges, vagy előírás, saválló acél korlátot is használhatunk.

Nézzen meg eddigi korlát készítés munkáink közül néhányat

Keressen bennünket korlát készítés esetén

Korlátok teljes körű kivitelezését vállaljuk, akár magán, akár ipari célú felhasználásra.

Nálunk nincsenek rejtett költségek.

Megfizethető árakkal és kiváló szakemberekkel dolgozunk. Állunk rendelkezésére.

0ÉV
Garancia minden munkánkra
0+ ÉV
Szakmai tapasztalat
0+
Elvégzett megbízás

Korlát készítéshez kérjen visszahívást

Adja meg telefonszámát, majd nyomja meg a „Visszahívást kérek” gombot